Jongerenavond | ‘Work-out voor de ziel’

30-01-2022
19:30
tiny.cc/ICIMJA2022

Voor broeders en zusters

Aankomende zondag 30 januari staat in het teken van de maandelijks terugkerende Jongerenavond in ons Islamitisch Centrum Imam Malik, te Leiden.
De avond heeft als thema ‘Work-out voor de ziel’, en wordt voorgedragen door Ustadh Ismail Ait Takkasit. Een onderwerp wat – ook gezien de tijd waarin we verkeren – aandacht verdient en moet blijven krijgen.
Immers, hoeveel tijd en moeite stop jij in het versterken en sterk houden van jouw ziel? Net zoveel als het in ‘shape houden’ van jouw lichaam of wellicht toch net iets minder?
Het wereldse leven is niets meer dan een doorvoerhaven naar het Hiernamaals. En om daar goed voor de dag te komen, geldt het hebben van een sterke ziel als absolute randvoorwaarde.
Wij duiken met de Ustadh dieper in op dit onderwerp en willen dat jij erbij bent. Opdat het wellicht tot nieuwe inzichten bij jou leidt en je het nadien beter in ogenschouw zal blijven nemen.
🔗 Meld je snel aan via de volgende link en wees erbij, een heerlijk broodje shoarma en een verkoelend drankje staan voor je klaar:
tiny.cc/ICIMJA2022 
Islamitisch Centrum Imam Malik | Leiden
Nieuwe Marnixstraat 80
2316 ES Leiden