Optimaal benutten van de maand Ramadan

Sheikh Said el Mokadmi

 

๐—Ÿ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ฅ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ 2024/1445

De gezegende maand ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง waar wij allemaal naar hebben verlangd is aangebroken. Met vreugde en blijdschap verwelkomen wij deze prachtige maand. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om dichter tot Allah te komen, vergiffenis te vragen voor onze zonden en hasanaat te verdienen.

Ook dit jaar biedt hetย  ๐™„๐™จ๐™ก๐™–๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐˜พ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช๐™ข ๐™„๐™ข๐™–๐™ข ๐™ˆ๐™–๐™ก๐™ž๐™  | ๐™‡๐™š๐™ž๐™™๐™š๐™ฃ & ๐™„๐™จ๐™ก๐™–๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐˜พ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช๐™ข ๐˜ผ๐™ก ๐™ƒ๐™ž๐™Ÿ๐™ง๐™– een uitgebreid programma met lezingen van verschillende sprekers, toegankelijk voor ๐ข๐ž๐๐ž๐ซ๐ž๐ž๐ง.

Volg ons op onze kanalen om op de hoogte te blijven van elke lezing en deze ook live te volgen.

Wij vragen ๐€๐ฅ๐ฅ๐š๐ก ๐ƒ๐ž ๐•๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ž de maand ๐‘๐š๐ฆ๐š๐๐š๐ง een baatvolle, imaan-toenemende en taqwa-versterkende maand voor ons allen te maken.

Vredige groet,
๐™„๐™จ๐™ก๐™–๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐˜พ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช๐™ข ๐™„๐™ข๐™–๐™ข ๐™ˆ๐™–๐™ก๐™ž๐™  | ๐™‡๐™š๐™ž๐™™๐™š๐™ฃ & ๐™„๐™จ๐™ก๐™–๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐˜พ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช๐™ข ๐˜ผ๐™ก ๐™ƒ๐™ž๐™Ÿ๐™ง๐™–