𝐈𝐂𝐈𝐌 𝐋𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 | 𝗥𝗮𝗺𝗮𝗱𝗮𝗻 𝗜𝗻𝘇𝗮𝗺𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝘀𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲 𝟭𝟳-𝟬𝟰-𝟮𝟬𝟮𝟯 (𝟮𝟳𝗲 𝗻𝗮𝗰𝗵𝘁)

Inzamelingsactie ten behoeve van groot onderhoud (materialen & apparatuur) en renovatie.

Zoals jullie ongetwijfeld weten is de 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢ë𝐥𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬𝐡𝐨𝐮𝐝𝐢𝐧𝐠 van ons Islamitisch Centrum nagenoeg volledig afhankelijk van de vrijgevigheid van onze leden. 𝐕𝐫𝐢𝐣𝐠𝐞𝐯𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝 die heeft geleid tot waar we vandaag de dag staan, de vele mogelijkheden die het ons in de lengte der jaren heeft geboden.

𝐃𝐨𝐧𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧𝐯𝐨𝐮𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐢𝐚:
https://www.icimleiden.nl/over-ons/doneren/

Om de klappen van de huidige 𝐡𝐨𝐠𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞𝐤𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧 en de 𝐡𝐨𝐠𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐧𝐝𝐬𝐭𝐨𝐟𝐩𝐫𝐢𝐣𝐳𝐞𝐧 op te kunnen vangen doen we een moreel beroep op jullie. Voor een grote moskeegebouw als de onze, valt dit dan ook extra zwaar. 𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐦𝐨𝐬𝐤𝐞𝐞 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐣𝐨𝐮 𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠.

Jouw donaties zullen goed worden besteed: als dekking van de stijgende kosten en het onderhoud van de moskee.

En onthoud: bij iedere donatie draag jij bij aan iets wat doorlopend is (𝐒𝐚𝐝𝐚𝐪𝐚 𝐉𝐚𝐫𝐢𝐲𝐚𝐡). Waar generaties later hun kracht, kennis en standvastigheid uit kunnen gaan putten.

𝐌𝐚𝐚𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟕 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥 is het de 𝟐𝟕𝐞 𝐧𝐚𝐜𝐡𝐭 van de heilige maand Ramadan, vanzelfsprekend een nacht die in de laatste tien dagen van de maand valt. Het kan zo maar zijn dat het vanavond 𝐋𝐚𝐲𝐥𝐚𝐭𝐮’𝐥 𝐐𝐚𝐝𝐫 (𝐃𝐞 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐧𝐚𝐜𝐡𝐭) is. Laat daarom deze kans niet aan je voorbij gaan en doneer opdat jouw Sadaqa 𝐯𝐞𝐞𝐥𝐯𝐮𝐥𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐞𝐫𝐦𝐞𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐝 𝐳𝐚𝐥 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧. Moge Allah jouw donatie accepteren gedurende deze nachten.

De inzamelingsactie is 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐡𝐞𝐭 𝐀𝐬𝐫-𝐠𝐞𝐛𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐈𝐬𝐡𝐚𝐞-𝐠𝐞𝐛𝐞𝐝. Wij houden rekening met een ieder van ons die niet in staat is lang te blijven zitten en daarom zal de inzamelingsactie van korte duur zijn Incha’Allah. 𝐖𝐞𝐞𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦!

𝐃𝐨𝐧𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐞 𝐣𝐞 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧𝐯𝐨𝐮𝐝𝐢𝐠 𝐯𝐢𝐚:
https://www.icimleiden.nl/over-ons/doneren/

𝐁𝐚𝐫𝐚𝐤𝐚 𝐀𝐥𝐥𝐚𝐡𝐨𝐞 𝐅𝐢𝐞𝐤𝐨𝐞𝐦, moge Allah swt ons vasten en onze goede daden accepteren tijdens deze laatste gezegende dagen en nachten.

𝐈𝐬𝐥𝐚𝐦𝐢𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐦 𝐈𝐦𝐚𝐦 𝐌𝐚𝐥𝐢𝐤 | 𝐋𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧