Steun de Slachtoffers van de Aardbeving in Marokko

Beste Leidse gemeenschap,

Zoals velen van jullie al hebben vernomen, heeft Marokko onlangs een verwoestende aardbeving meegemaakt die veel families en gemeenschappen in een staat van nood heeft achtergelaten. Huizen zijn verwoest, levens zijn opgeschud, en mensen zijn dringend op zoek naar hulp en ondersteuning.

In deze moeilijke tijden laten wij onze solidariteit zien door middel van daadkracht en mededogen. Wij organiseren een inzamelingsactie om de getroffenen te helpen met hun meest dringende behoeften: voedsel, water, onderdak en medische zorg.

Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een verschil maken in het leven van de getroffenen. Doe wat je kunt om te helpen; elke euro telt. Het ingezamelde geld zal worden doorgestuurd naar betrouwbare organisaties die de juiste hulp hulp bieden.

Wij zijn dankbaar voor uw vrijgevigheid en hopen dat we samen een significante bijdrage kunnen leveren aan de hulpverlening. Moge Allah de overledenen barmhartigheid schenken, hen het Paradijs doen binnentreden en alle slachtoffers en nabestaanden geduld en standvastigheid schenken.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Islamitisch Centrum Imam Malik & Islamitisch Centrum Al Hijra

 

Formulier niet gevonden