Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Begrafenisondernemer in shock om vernielde rouwwagens

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Islamitisch Centrum Imam Malik | 7 oktober 2015

Begrafenisondernemer in shock om vernielde rouwwagens

Begrafenisondernemer Mohamed El Majdoubi’s enige drie rouwwagens zijn maandagnacht vernield. Een enorme financiële strop voor de uitvaartverzorger, die gespecialiseerd is in islamitische uitvaarten. Hij is bang dat het een gerichte actie was.

“Wij zijn daarin gespecialiseerd en nergens anders op het terrein of in de buurt zijn auto’s vernield, dus het lijkt om gerichte actie te gaan”, vertelt de ondernemer aangeslagen. “Ik hoop van harte dat het niet zo is, maar ik ben bang van wel.” Emotioneel doet het hem heel veel, maar ook financieel is het een ramp. “We zullen nu met pijn en moeite ergens andere wagens moeten huren, en dan ook nog de kosten van het laten maken van de rouwwagens, dat kan ook niet zomaar.”

De politie neemt de zaak zeer serieus en is bezig met het onderzoek naar de vernielingen. Mochten er getuigen zijn die iets gezien of gehoord hebben in de nacht van zondag op maandag, neem dan contact op met politie op 0900-8844.

Bron: hartvannederland.nl

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022