Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Aanval Pegida op Nederlandse Moslimgemeenschap

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Islamitisch Centrum Imam Malik | 3 maart 2019

Vanochtend is onze Nederlands-islamitische gemeenschap op een misselijkmakende wijze vernederd, beledigd en bedreigd wakker geworden.


De beelden waarvan wij kiezen deze niet allemaal te plaatsen op onze site, zijn van een dergelijk kwetsende niveau dat het niet anders kan dan dat de makers ervan geen greintje menselijkheid en zelfrespect in zich hebben. Dit kun je alleen doen als je heel, heel, heel erg rot van binnen bent.

 

Laat één punt heel duidelijk zijn voor iedereen; wat vanochtend bij onze broeders van moskee As-Soennah is gebeurd, is níet uitsluitend gericht aan moskee As-Soennah.
De actie van vanochtend is vooral gericht aan twee partijen;
ten eerste aan de moslims om hen te raken in hetgeen zij het allerhoogst hebben zitten, nog hoger dan de liefde voor hun eigen vader en moeder; de liefde voor hun profeet Mohammed vrede zij met hem.
Ten tweede is de actie gericht aan de politiek die deze actie(s) stilzwijgend goedkeurt en stimuleert.
Wij zijn van mening dat elke politicus, elke politieke partij in de Tweede Kamer die de islam misbruikt voor electoraal gewin en de moslims in dit land verder demoniseert, vanochtend heeft bijgedragen aan deze actie.

 

Wij roepen de welwillende politici die in de Tweede Kamer ook een miljoen moslims in dit land vertegenwoordigen om de rechten en aanwezigheid van moslims in Nederland te beschermen.

 

Bestuur,

Islamitisch Centrum Imam Malik

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022