Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Eidu’l Fitr valt op dinsdag 04 juni

Eidu’l Fitr valt dit jaar op dinsdag 4 Juni 2019. TaqabbalaAllaho minna wa minkoem.

Laatste nieuws

TERUGBLIK op het ICIM/Al Hijra Studiekamp 2019

Na de alweer derde editie leek het ons des te meer interessant om de deelnemers aan het woord te laten. Een mooie terugblik op drie dagen Studiekamp in het Gelderse Wekerom.

Laatste nieuws

Aanval Pegida op Nederlandse Moslimgemeenschap

Vanochtend is onze Nederlands-islamitische gemeenschap op een misselijkmakende wijze vernederd, beledigd en bedreigd wakker geworden.

Laatste nieuws

Marokko krijgt zeshonderd groene moskeeën

Moslims in Marokko kunnen binnenkort vijf keer per dag duurzaam Allah aanroepen omdat de regering heeft besloten zeshonderd moskeeën te vergroenen in de komende drie jaar.

Laatste nieuws

Boerkini-ban in Nice: politie dwingt vrouw tuniek uit te trekken

<p>Sinds de <strong>boerkini</strong> op een aantal Franse stranden in de ban is gedaan, nemen sommige agenten de naleving van het verbod wel heel serieus.</p>

Laatste nieuws

Maandag 6 juni 2016 eerste dag Ramadan

Maandag 6 juni 2016 is de eerste dag van Ramadan. Het Islamitisch Centrum Imam Malik wenst jou en jouw naasten een Ramadan Kareem. Vanavond zullen de eerste Taraweeh-Gebeden direct na Ishae gebed aanvangen. Wees welkom.

Laatste nieuws

Syriëgangers steeds jonger en minder religieus

De jihadganger van nu is een hele of halve crimineel voor wie een reis naar Syrië gewoon het volgende spannende ding in zijn leven is, of iemand die ontgoocheld is geraakt – die is buitengesloten of gediscrimineerd.

Laatste nieuws

Moskeeën ontvangen dreigbrief met hakenkruis

Meerdere moskeeën in Nederland hebben vandaag een mogelijke dreigbrief gekregen. In de brief staan een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland, vergezeld van de tekst ‘Binnenkort hoog bezoek!! Varkens. Anti-islam. Islam is valse en duivelse religie’.

Laatste nieuws

Moslima (15) opgepakt zonder verdenking

Politiemensen in burger hebben zonder verdenking een moslimmeisje (15) in Den Haag hardhandig van straat geplukt en naar het bureau meegenomen en verhoord.

Laatste nieuws

Moslims beschermden christenen tegen terroristen

Christelijke buspassagiers in Kenia hebben hun leven te danken aan het heldhaftige optreden van moslims die zich ook in de bus bevonden.

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022