Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Sport- en speldag leerlingen ICIM Leiden

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Islamitisch Centrum Imam Malik | 31 mei 2015

Zondag 7 juni organiseren wij een sport- en speldag voor leerlingen die bij ICIM Leiden les volgen. Deze sport- en speldag vindt in en rondom het moskeegebouw plaats en begint om 10 uur en eindigt om 16 uur.

Graag uw aandacht voor onderstaande punten:

– Zaterdag 6 en zondag 7 juni zijn er GEEN lessen.
– Het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juni zijn er weer gewoon lessen!
– Leerlingen dienen op zondag 7 juni om uiterlijk 10.00 uur aanwezig te zijn! Meisjes melden zich in de leslokalen waar zij altijd les krijgen. Jongens melden zich in de parkeergarage.
– Leerlingen kunnen om 16 uur bij de ingang van de parkeergarage worden opgehaald.
– Bij slecht weer zal het programma om 12 uur eindigen.
– Wij zorgen voor drinken en hapjes voor de leerlingen, en vragen u om alleen boterhammen voor de lunchpauze mee te geven.
– Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van waardevolle spullen van leerlingen. Wij verzoeken u daarom geen waardevolle spullen (zoals mobiele telefoons) mee te geven.
– De parkeergarage zal deze dag worden vrijgehouden. Dit betekent dat er geen auto’s in de parkeergarage kunnen worden geparkeerd. Fietsen kunnen op een bepaalde plaats buiten het gebouw worden gestald.

  • Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar info@icimleiden.nl , bellen kan ook 071-5210022.Met vriendelijke groet,

Onderwijscommissie ICIM Leiden

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022