Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Gratis deelname aan taalles Nederlands

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Islamitisch Centrum Imam Malik | 13 juni 2015

Gratis deelname aan taalles Nederlands

Sinds november 2014 organiseren wij gratis klassikaal onderwijs voor iedereen die beter Nederlands wilt leren spreken, begrijpen, lezen en schrijven. Met allerlei oefeningen en hulpmiddelen proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij de onderwijsbehoefte van de deelnemers. Op een flexibele en laagdrempelige manier zetten we spraak- en schrijfoefeningen, filmpjes, luisteropdrachten, invuloefeningen en een beetje huiswerk in, om iedereen zo prettig mogelijk vooruit te helpen. We zien bij alle leerlingen elke week vooruitgang. Dat moedigt ons aan om met dit project een nog groter publiek te bereiken. Heb je zelf belangstelling, of ken je iemand waarvan je denkt dat dit iets is voor hem of haar? Meld het dan! We hebben nog voldoende extra plaatsen beschikbaar.

Voor wie is de taalles?

Iedereen va 25jr is welkom! van elk taalniveau, man en vrouw, lid of geen lid van de moskeevereniging, wel of niet inburgeringsplichtig. We hebben een aparte groep voor heren (op maandagavond) en een groep voor dames (op dinsdagochtend en woensdagavond).

Wat kost de taalles?

  • Deelname is gratis.

Waar is de taalles?

Islamitisch Centrum Imam Malik

Nieuwe Marnixstraat 80 in Leiden

www.icimleiden.nl

Wanneer is de taalles?

  • Voor heren: Elke maandagavond.
  • Voor dames: Elke dinsdagochtend van 10:00-12:00 en woensdagavond 19:00-21:00.

Wie is de docent?

  • Mannen: Huib Has
  • Vrouwen: Een zuster

Bij wie kan ik me aanmelden?

  • info@icimleiden.nl

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022