Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Cito-training groep 7 2018

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Islamitisch Centrum Imam Malik | 5 september 2018

Cito-training groep 7


Na een succesvolle reeks verzorgt Islamitisch Centrum Imam Malik in samenwerking met Islamitisch Centrum Al Hijra dit jaar opnieuw een Cito-training voor groep 7-leerlingen. Het doel is de groep 7-leerlingen voor te bereiden op de entreetoets in groep 7 en de eindtoets in groep 8 door hen te trainen in Cito-vaardigheden en door hen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De leerlingen zullen gedurende zes dagen getraind worden in o.a. begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden. Heeft uw kind extra begeleiding nodig of kan uw kind ter voorbereiding van de eindtoets in groep 7 en 8 een opfrisser gebruiken? 

Meld uw kind dan snel aan via het aanmeldformulier

Waarom groep 7 leerlingen?

De tussentijdse toetsen in groep 6, 7 en begin groep 8 wegen zwaar mee in het schooladvies voor de middelbare school. Het is daarom belangrijk om leerlingen in een eerdere fase te trainen op Cito-vaardigheden. De aandacht ligt daarom op leerlingen uit groep 7.
Praktische informatie

De lesdagen zijn op 24, 25, 26, 29, 30 en 31 december (tijdens de kerstvakantie) 2018/2019.
– Bijdrage: € 10,- (per kind)
– Adres: ​Islamitisch Centrum Imam Malik
Nieuwe Marnixstraat 80
2316 ES Leiden

Let op: Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Uw aanmelding wordt na betaling van de bijdrage bevestigd. Wees er snel bij, want vol is vol!


– Bij vragen of onduidelijkheden over de aanmelding kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
– E-mail: citotraining.leiden@gmail.com
– Telefonisch:
Nehal El Messaoudi: 06-11075701
Nassreddine Oufkir: 06-21839567

N.b.
Heb jij een HBO/WO achtergrond en ben je opzoek naar een gelegenheid om iets te betekenen voor de jeugd en een steentje bij te dragen aan de maatschappij? Grijp dan nu je kans en wordt cito-trainer voor een of meerdere dagen in de kerstvakantie!

Vredige groet,
Team Islamitisch Centrum Imam Malik & Islamitisch Centrum Al Hijra.

 

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022