Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Cito-training 2016

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Succesvolle Cito-training!

Vandaag is de Cito-training succesvol afgesloten. De projectorganisatie kijkt terug op een zeer geslaagde training. Het commitment en het enthousiasme van de bijna 70 deelnemers, ouders en trainers was geweldig! Wij hebben veel positieve feedback van kinderen en ouders gekregen.
Veel dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen!


Succesvolle eerste ronde Cito-training!

ICIM verzorgt dit jaar een Cito-training voor leerlingen in groep 7. De projectorganisatie kijkt terug op een zeer geslaagde eerste ronde van de training op 24, 25 en 27 februari jl. Het commitment en het enthousiasme van de bijna 70 deelnemers, ouders en trainers was geweldig! Wij hebben veel positieve feedback van kinderen en ouders gekregen. De projectorganisatie kijkt uit naar een wederom succesvolle tweede ronde van de training op zaterdag 30 april en zondag 1 mei.

ICIM wil groep 7-leerlingen voorbereiden op de eindtoets in groep 7 en 8 door hen te trainen in Cito-vaardigheden, en door kinderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De leerlingen worden gedurende vijf dagen door bekwame vrijwilligers getraind in o.a. begrijpend lezen, rekenen en studievaardigheden.

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022