Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Te jong om te praktiseren

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Datum: 18/05/2019

Start tijd: 19.30 uur

Eind tijd: 21.30 uur

Doelgroep: Mannen en vrouwen

Locatie: Islamitisch Centrum Imam Malik
Nieuwe Marnixstraat 80
Leiden

VOOR BROEDERS ÉN ZUSTERS!
JONGERENAVOND+IFTAR met als thema: ‘Te jong om te praktiseren’


Zo dynamisch als het leven is, zo snel worden we er ook bewust of onbewust in belet om stappen te maken als het om ons geloof gaat. De basis die je hebt meegekregen van je ouders of door zelfstudie hoop je uit te bouwen. Echter sta je er niet altijd bij stil dat de herhaaldelijke kans die je iedere dag van Allah سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى krijgt, er morgen misschien niet meer is.Wat houdt ons tegen om nog standvastiger te zijn? En misschien nog belangrijker: wat moeten we doen om op het moment dat het zover is, goed voor de dag te komen bij onze Schepper?

Jong ben je of ben je geweest, de garantie om oud te worden is er echter niet. Vandaar ook het thema van deze avond, dat eenieder bij zichzelf te rade gaat over waar hij of zij nog stappen in kan gaan zetten. Aansluitend aan de lezing van onze bekende gast-imam Azzedine Karrat wordt aan de hand van een aantal stellingen gedebatteerd over dit onderwerp.

De avond wordt vervolgens afgesloten met een gezamenlijke Iftar.

LET OP: aanmelden vereist! Dit doe je door te mailen naar activiteiten@icimleiden.nl

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022