Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Studiekamp. De weg naar een zuiver hart

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Datum: 19/04/2019

Start tijd: Vrijdag 19 april 17:00 uur

Eind tijd: Maandag 22 april 14:00 uur

Doelgroep: Broeders vanaf 18 jaar

Locatie: Gelderse Wekerom

STUDIEKAMP 2019
‘DE WEG NAAR EEN ZUIVER HART’


Dit jaar organiseren het Islamitisch Centrum Imam Malik en het Islamitisch Centrum Al Hijra Leiden in samenwerking een studiekamp voor onze jongeren. Voor jou de uitgelezen kans om je te onttrekken aan de dagelijkse beslommeringen van studie en werk en jou gedurende een heel weekend te richting op jouw geloof. Een kamp wat in het aanstaande Paasweekend (20 tot en met 22 april 2019) plaats gaat vinden en de deelnemer, op religieus en mentaal vlak, weer helemaal oplaadt!

 

Zo zullen alom bekende shuyukh ons kamp bijwonen. Denk hierbij aan Mhamed Aarab, Azzedine Karrat, Abdelhamid Belkasmi, Youssef Ifiguiz, Said El Mokadmi en Mourad El Fakiri

 

Zij zullen verschillende activiteiten verzorgen en daarmee dus ook de nodige ‘hartverzachters’ voor hun rekening nemen tijdens dit bijzondere weekend. Naast studie en bezinning is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning: we gaan barbecueën, zwemmen, voetballen, boswandeling, kampvuur en lekker socializen met elkaar om de onderlinge broederschap te versterken.

 

Gezamenlijke gebeden op tijd bidden en het verrichten van de nachtgebeden zijn dan vanzelfsprekend. Dat allemaal in een rustige setting, in het Gelderse Wekerom waar we gedurende het Paasweekend de volledige beschikking hebben over een geweldige accommodatie.

Dit allemaal voor maar slechts €29,- All-in. (vervoer, eten, verblijf en zwemmen)

Let op! Dit studiekamp is alléén voor broeders vanaf 18 jaar.

Aanmelden(vereist) via: tiny.cc/KampleidenIC
Aanmelding is pas defintief na betaling.
Sluitingsdatum aanmelden: 16 april 2019

Schroom niet en schrijf je in, vandaag nog! Meer info? Check de flyer!

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022