Word Lid!
Logo_Icim_Leiden
Navigatie

Start Module 2. 40 Ahadith van Imam An-Nawawi

Deel met je vrienden! Facebook Twitter google

Datum: 03/02/2020

Start tijd: 19.30 uur

Eind tijd: 21.00 uur

Doelgroep: Broeders & Zusters

Locatie: Islamitisch Centrum Imam Malik
Nieuwe Marnixstraat 80
2316 ES Leiden
studie@icimleiden.nl

 Onderwijsmodule 40 A’Hadith Imam An-Nawawi!

In navolging op de eerdere Nederlandstalige onderwijsmodules die het Islamitisch Centrum Imam Malik al aanbiedt, trappen we zeer binnenkort af met een ander wel héél interessant programma.

 

Heb jij je altijd al willen buigen over de overleveringen van onze geliefde Profeet Mohammed صلى الله عليه وسلم? Dan is dit je kans! In deze 17-weekse module behandel je met Imam Mourad El Fakiri het levenswerk van Imam An-Nawawi, zijn 40 A’Hadith komen uitgebreid aan bod. Dé 42 overleveringen die de fundamenten van de Islam onderbouwen en alom omarmd zijn door de Oummah en haar geleerden.

 

Tot op de dag van vandaag geniet Imam An-Nawawi een bijzondere waardering bij die geleerden. Vaak genoeg worden zijn werken als eerste aangehaald, iets wat het bestuderen ervan des te meer interessant maakt. Maak daarom van deze gelegenheid gebruik en meld je je vandaag nog aan. Met ingang van maandag 03 februari iedere maandagavond tussen 19:30 en 21:00 in het Islamitisch Centrum Imam Malik, te Leiden.

 

📱Aanmelden: Tiny.cc/icim2020

 

Zoals jullie van ons gewend zijn vinden de lessen uiteraard plaats in een voor mannen én vrouwen gescheiden lesruimte. Deze zullen overigens ook *LIVE* te volgen zijn via Facebook om later weer terug bekeken te kunnen worden. Kosten voor de gehele module? Slechts €29. Nog meer aanleiding dus om gevolg te geven aan de plicht om zoveel mogelijk kennis op te doen van ons geloof.

 

📱Aanmelden: Tiny.cc/icim2020

 

Dat Allah سبحانه و تعالى tevreden over ons mag zijn en ons zoveel mogelijk aanreikt wat ons kan helpen het verblijf in het wereldse op den duur te verruilen voor die zwaarbevochten plek in het Paradijs!

 

📍 Islamitisch Centrum Imam Malik, te Leiden: Nieuwe Marnixstraat 80, 2316 ES

📚 Gedoceerd door Imam Mourad El Fakiri

📅 Vanaf maandag 03 februari 2020,
17 weken lang iedere maandagavond van 19:30 tot 21:00

📱 Iedere les live uitgezonden via Facebook

💶 Slechts €29. nog geen €1,75 per les😳
Meld je aan via: Tiny.cc/icim2020

Contact ons

Wil je ons een vraag stellen of iets melden? Stuur ons gerust een email via het contactformulier. Bel je liever? Bel dan naar 071-5210022